maanantai 1.9.
Lounas toinen aste
Broilericurrykastike (G, L), Perunat (G, L, VEG)
Broilericurrykastike
Ainesosat:
vesi, broileri 40 %, kasvirasvasekoite (MAITO), tapiokatärkkelys, rypsiöljy, suola, curry, sipulijauhe, sokeri, valkopippuriRavintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 98 kcalEnergia, kJ: 407 kJ
Rasva: 5,7 g
josta tyydyttynyttä: 0,9 g
Hiilihydraatit: 4,5 g
josta sokereita: 0,6 g
Proteiini: 7,1 g
Suola: 0,9 g
Perunat
Ainesosat:
perunaRavintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 75 kcalEnergia, kJ: 320 kJ
Rasva: 0,2 g
josta tyydyttynyttä: 0,1 g
Hiilihydraatit: 16 g
josta sokereita: 0,6 g
Proteiini: 1,9 g
Suola: 0 g
Kasvislounas toinen aste
Tomaattinen seitankebabkastike (L, VEG), Perunat (G, L, VEG)
Tomaattinen seitankebabkastike
Ainesosat:
vesi, seitanlastu (GLUTEENI, SOIJA, VEHNÄ), tomaatti, paprika, sipuli, chilinen tomaattikastike, tomaatti, tapiokatärkkelys, rypsiöljy, valkosipuli, sokeri, suola, mustapippuri, oregano, basilikaRavintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 96 kcalEnergia, kJ: 402 kJ
Rasva: 3,3 g
josta tyydyttynyttä: 0,3 g
Hiilihydraatit: 8,4 g
josta sokereita: 3,6 g
Proteiini: 7,6 g
Suola: 1 g
Perunat
Ainesosat:
perunaRavintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 75 kcalEnergia, kJ: 320 kJ
Rasva: 0,2 g
josta tyydyttynyttä: 0,1 g
Hiilihydraatit: 16 g
josta sokereita: 0,6 g
Proteiini: 1,9 g
Suola: 0 g