maanantai 9.6.
Lounas
Kirjolohipyörykkä (G, L), Kermaviilikastike (G, L), Peruna (G, L), Salaatti (G, L)
Kirjolohipyörykkä
Ainesosat:
kirjolohipyörykkä (Viljelty suomalainen KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss) 22 %, viljelty norjalainen LOHI (Salmo salar) 19 %, pyydetty SEITI (Pollachius virens) FAO 27 Koillis-Atlantti, peruna, rapsiöljy, sipuli, vesi, laktoositon ranskankerma (pastöroitu KERMA, hapate), perunahiutale, SOIJAproteiini, sakeuttamisaineet (E461, E407a), tomaattisose, jodioitu suola, sitruunamehu, mustapippuri, valkopippuri. Kalapitoisuus 55 %. Lisättyä suolaa 0,5 %.)Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 210 kcalEnergia, kJ: 900 kJ
Rasva: 15 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g
Proteiini: 14 g
Hiilihydraatit: 6,1 g
Suola: 0,9 g
Kermaviilikastike
Ainesosat:
kermaviili (MAITO), kurkkusalaatti (SINAPPI), sinappi (SINAPPI), hienosokeri, suola, tilliRavintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 113 kcalEnergia, kJ: 469 kJ
Rasva: 6,8 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 3,9 g
Proteiini: 2,4 g
Hiilihydraatit: 9,8 g
Suola: 1,4 g
Peruna
Ainesosat:
perunaRavintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 75 kcalEnergia, kJ: 315 kJ
Rasva: 0,1 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 0 g
Proteiini: 1,9 g
Hiilihydraatit: 15,5 g
Suola: 0 g