maanantai 28.4.
Lounas
Jauhelihakeitto (G, L), Ruisruutu (L), Tuorepala (G, L)
Jauhelihakeitto
Ainesosat:
vesi, peruna, naudanjauheliha (Suomi), juureskuutiot (SELLERI), lihaliemijauhe, sipuli, suola, Persilja, maustepippuriRavintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 61 kcalEnergia, kJ: 256 kJ
Rasva: 2,1 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 1,1 g
Proteiini: 4,7 g
Hiilihydraatit: 5,2 g
Suola: 0,2 g
Ruisruutu
Ainesosat:
ruisruutu (RUISTAIKINAJUURI (vesi, TÄYSJYVÄRUISROUHE), VEHNÄJAUHO, TÄYSJYVÄRUIS (jauho, mallas), vesi, perunahiutale, siirappi, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola, jauhonparanne (E300). Täysjyväruista 62 % (Suomi) leivän viljasta ja 41% leivän painosta.)Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 243 kcalEnergia, kJ: 1027 kJ
Rasva: 1,5 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 0,2 g
Proteiini: 8,5 g
Hiilihydraatit: 44 g
Suola: 0,6 g
Tuorepala
Ainesosat:
TuorepalaRavintosisältö (100 g:ssa)
Kasvislounas
Punajuurisosekeitto (G, L)
Punajuurisosekeitto
Ainesosat:
punajuuri, vesi, sulatejuusto (MAITO), sipuli, kasvisliemijauhe, hunaja, suola, viisipippurisekoitusRavintosisältö (100 g:ssa)
Energia, kcal: 55 kcalEnergia, kJ: 224 kJ
Rasva: 3,3 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 2 g
Proteiini: 1,8 g
Hiilihydraatit: 3,7 g
Suola: 0,5 g